Transport en logistiek verzekering

Uw vrachtwagen kan beschadigd raken of de lading kan gestolen worden. Met een transport en logistiek verzekering dekt u deze risico's eenvoudig af.

Een transport en logistiek verzekering dekt in één keer alle risico's af, maar u kunt ook uit onderdelen kiezen. Zo kunt u een op maat gemaakt pakket afsluiten die aansluit op de risico's van uw bedrijf.

Vrachtwagenverzekering en bestelautoverzekering ( WA, WA + Beperkt Casco of Allrisk )
Wij vergelijken voor u de voordeligste vrachtwagen- en bestelautoverzekering.

Transport aansprakelijkheidsverzekering
De transport aansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op de transportsector.

Container-/traileraansprakelijkheidsverzekering
Voor als u opleggers, aanhangwagens of containers huurt of leent.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Schade die u of een medewerker aan derden veroorzaakt tijdens werkzaamheden.

Bedrijfsrechtsbijstandverzekering
De bedrijfsrechtsbijstandverzekering biedt dekking wanneer u in een juridisch conflict raakt met uw opdrachtgever, een medewerker of een andere partij.

Bedrijfsautoverzekeraar is bereikbaar van ma. | zat. 09:00 - 17:00 Telefoonnummer: 0725092263

Bedrijfsautoverzekeraar.nl biedt keuzevrijheid aan!

Waar de meeste verzekeringsmaatschappijen voor zakelijke autoverzekeringen en bestelautoverzekeringen maar één merk kunnen aanbieden, bieden wij ze gewoon allemaal aan. 'Keuzevrijheid', dat is waar het intermediair De Kilometerverzekering voor staat. Wij bieden via de website Bedrijfsautoverzekeraar.nl voor elke vorm van zakelijke mobiliteit de voordeligste verzekering aan. Wij werken sinds 2007 ook op het gebied van bedrijfsmatige risico's volledig op basis van onafhankelijk advies. Voor mobiliteitsoplossingen voor bijvoorbeeld de auto van uw bedrijf, bestuurd door uzelf of door een medewerker. Of een bedrijfswagen die uw medewerker gebruikt voor het vervoeren van goederen en/of uw gereedschappen kan De Kilometerverzekering.nl de geschikte partner voor uw bedrijf zijn. Naast onafhankelijke advisering beschikking wij over een geheel eigen schadeafdeling en zijn wij zes dagen per week telefonisch bereikbaar. Al onze bedrijfsverzekeringen zijn uitgebreid met een 24-uurs hulpdienst die u assisteren na een schade. Tel. 072 509 22 63 ma. | zat. / 09:00 - 17:00.