ZZP korting Bestelautoverzekering

Een zelfstandige zonder personeel kan maar in één auto tegelijk rijden. Het is dan ook logisch dat wij de korting die u op uw autoverzekering heeft ook op uw bestelautoverzekering geven. Heeft u dus maximale korting op uw autoverzekering, dan nemen wij die korting over op uw bestelautoverzekering. Dat noemen wij de ZZP korting Bestelauto. Wij verlenen deze korting voor de ZZP-er alleen als de autoverzekering ook bij ons is ondergebracht. En anders zorgen wij er samen met u voor dat uw privéauto ook bij ons gaat lopen. Indien uw personenautoverzekering al bij ons loopt dan kunt u als ZZP-er direct profiteren van onze ZZP kortingsregeling voor uw bestelautoverzekering.

Vergelijk premies van de Bestelautoverzekering met ZZP-korting ▼

Bedrijfsautoverzekeraar is bereikbaar van ma. | zat. 09:00 - 17:00 Telefoonnummer: 0725092263

Loopt uw autoverzekering nog ergens anders?
Dan zeggen wij uw oude autoverzekering op en sluiten deze over naar de voordeligste autoverzekering uit ons assortiment. Daarna koppelen wij de korting op de bestelautoverzekering aan de korting van de autoverzekering. Naast het grote ZZP-voordeel van de extra korting op de premie van uw bestelautoverzekering, heeft u ook één aanspreekpunt in geval van een schade. Wel zo handig.

En wat als ik schade maak?
Als u een schade veroorzaakt met één van uw auto's ( bestelauto of personenauto ) dan heeft dat geen gevolgen voor de korting op de andere verzekering.

ZZP korting bestelautoverzekering
Wij bieden u een unieke combinatie tussen de korting van uw privé auto en die van de bestelauto aan. Bent u geïnteresseerd in onze ZZP kortingsregeling voor uw bestelauto en personenauto? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens ZZP korting: dezelfde korting op uw bestelautoverzekering en autoverzekering