Leaseautoverzekering

Zoekt u een voordelige autoverzekering voor uw leaseauto?

Wij vergelijken alle leaseautoverzekeringen zodat u altijd de goedkoopste premie voor uw leaseauto betaalt. Wij zetten alle verzekeringsmaatschappijen met premies netjes voor u in een vergelijking. Wilt u service en advies van Bedrijfsautoverzekeraar voor het afsluiten van de verzekering van uw leaseauto? Neem dan contact met ons op. Tel. 072 509 22 63 ma. | zat. / 09:00 -17:00.

De voordeligste leaseautoverzekering

Vul hier het kenteken van de te verzekeren leaseauto in. Geef de geboortedatum van de regelmatige bestuurder op en daarna de postcode en huisnummer van het bedrijf. Vervolgens starten we meteen met de vergelijking. Selecteer de meeste voordelige leaseautoverzekering en sluit de verzekering voor uw leaseauto direct bij ons af. U ontvangt meteen bericht of de leaseautoverzekering is geaccepteerd.

Vergelijken en afsluiten Leaseautoverzekering ▼

Bedrijfsautoverzekeraar | Leaseautoverzekering : Dekkingsoverzicht
Wettelijke Aansprakelijkheid WA + Extra Allrisk
Rechtsbijstand Bestuurder en Passagier(s) Pech Onderweg verzekering

Financial lease

Financial lease is een lening voor een zakelijke auto. U koopt deze auto, maar betaalt deze in termijnen aan het leasebedrijf terug. De auto ( leaseauto ) komt ook op de naam van uw bedrijf te staan en zal worden geactiveerd in uw boekhouding. Na alle termijnen te hebben afgelost bent u pas juridisch eigenaar. In het geval van financial lease sluit u voor uw bedrijf een zakelijk autoverzekering -of in het geval van een bestelauto een bestelautoverzekering- af bij een verzekeringsmaatschappij. Vaak verplicht een leasemaatschappij om een Allrisk autoverzekering af te sluiten zodra u de auto gaat leasen. Bedrijfsautoverzekeraar.nl kan u helpen bij het vergelijken en afsluiten van een passende Allrisk verzekering.

Operational lease

Operational lease is een leasevorm waarbij u een vast bedrag per maand betaalt. Operational lease heeft dan ook veel overeenkomsten met het huren van een auto. U bent geen eigenaar van de leaseauto en aan het einde van het leasecontract levert u de auto of bestelauto weer in bij het leasebedrijf. In het vaste maandbedrag zitten alle kosten die bij autorijden komen kijken, behalve de brandstofkosten. In het vaste maandbedrag zitten o.a. onderstaande kosten wel inbegrepen: wegenbelasting, verzekering, onderhoud en de rente.