Taxiverzekering

Goedkope taxiverzekering in 5 minuten geregeld

Bent u op zoek naar een goedkope verzekering voor uw taxi? Wij bieden u de oplossing voor een taxiverzekering. Onze taxiverzekeringen bieden dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Enkel of dubbel bemand. Wij vergelijken de taximarkt. Verzeker bij ons op basis van schadevrije jaren of met rijgedrag. Vraag vandaag nog een taxi-offerte bij ons op. Tel. 072-5092263.

TRAKSI taxiverzekering offerte / afsluiten  

U kunt kiezen uit de volgende taxi dekkingen:

Taxiverzekering opgezegd of geweigerd?

Veel taxiverzekeringen zijn de laatste tijd opgezegd door hun verzekeraar. Is uw taxiverzekering ook opgezegd? Wij kunnen u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw taxi alsnog verzekeren. Neem in dat geval contact met ons op.

Bedrijfsautoverzekeraar is bereikbaar van ma. | zat. 09:00 - 17:00 Telefoonnummer: 0725092263


Markt voor taxiverzekeringen in beweging

Nu binnen de verzekeringsbranche de rendementen op motorrijtuigverzekeringen onder druk staan, scherpt een aantal maatschappijen hun acceptatiebeleid verder aan en worden de bestaande portefeuilles gesaneerd. Dit betekent dat tarieven worden aangepast en dat bepaalde zwaardere risico’s worden opgezegd. Dit zien wij nu met name bij de taxiverzekeringen gebeuren.

Continuïteit taxiondernemingen in gevaar

Een flink aantal taxiondernemers wordt geconfronteerd met de opzegging van hun verzekering. Nu er nog maar weinig maatschappijen zijn die taxi’s willen verzekeren, hebben deze ondernemers een groot probleem. Immers, zonder goede verzekering komt de continuïteit van hun bedrijf in gevaar. Als het dan niet lukt een nieuwe verzekering af te sluiten, kan dit zelfs leiden tot het beëindigen van de onderneming met alle persoonlijke en maatschappelijke gevolgen van dien.

Vangnetfunctie voor motorrijtuigverzekeringen

De Vereende heeft van oudsher een vangnetfunctie voor motorrijtuigverzekeringen. In deze functie zijn zij ook al jaren actief in de taxi-verzekeringsmarkt. Dit resulteerde in korte tijd in honderden offerteverzoeken. Al deze taxiondernemers hebben wij inmiddels een op maat gemaakte offerte verstrekt. Hoewel de premie voor deze zwaardere risico’s wellicht wat hoger uitvalt dan bij de reguliere maatschappijen, bieden wij -in samenwerking met de Vereende- deze ondernemers toch de mogelijkheid hun taxi’s te verzekeren. Daardoor kunnen zij hun onderneming vaak gewoon voortzetten.

Offerteformulier Taxiverzekering

Algemene persoonsgegevens


Voertuig


Verzekering