Mmbs autoverzekering

MMBS = Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid Verzekering

Het komt steeds vaker voor dat auto's worden teruggekeurd naar een 45 of 25 kilometer auto. Deze auto's hebben ook verzekeringsplicht en moeten dus worden verzekerd op een soort autoverzekering. Na de herkeuring bij het RDW kunt u bij ons een offerte opvragen. Om voor deze bijzondere auto met beperkte snelheid een offerte uit te brengen kunt u hier een MMBS aanvraagformulier downloaden.

U mag het aanvraagformulier terugsturen aan info@dekilometerverzekering.nl. of per post aan Postbus 167 1860 AD Bergen N.H. Wij verzorgen dan direct een offerte voor deze teruggekeurde 45 of 25 kilometer auto/ MMBS voertuig. Wilt u de maximaal te rijden snelheid duidelijk op het MMBS aanvraagformulier vermelden?

Rijbewijs MMBS / T rijbewijs
Op 1 juli 2015 heeft de overheid het T rijbewijs ingevoerd. Als u over een AM rijbewijs beschikt dan moet u examen doen om het T rijbewijs te kunnen verkrijgen Alleen dan mag u het MMBS voertuig besturen. Heeft u een B rijbewijs dan mag u gewoon rijden. Bij het vernieuwen van het rijbewijs zal de categorie T automatisch worden bijgeschreven. Het C rijbewijs voldoet in alle gevallen.

MMBS Verzekering
Mocht u meer willen weten over het afsluiten van een MMBS-verzekering neem dan contact met ons op.

Bedrijfsautoverzekeraar is bereikbaar van ma. | zat. 09:00 - 17:00 Telefoonnummer: 0725092263