Zakelijke autoverzekering inzittendenverzekering

Een bestuurder van een zakelijke auto is altijd uitgesloten op de dekking van een autoverzekering. De schadeverzekering voor inzittenden ( SVI ) keert daarom de werkelijk geleden schade van de inzittenden uit ( dus ook van de bestuurder ), ook als er geen sprake is van invaliditeit of overlijden. Deze verzekering dekt letselschade tot een maximum verzekerde bedrag van € 1.000.000,- voor inzittenden en bestuurder tezamen als gevolg van een ongeval. Een ongevallen voor inzittendenverzekering dekt afgetopte bedragen voor overlijden en blijvende invaliditeit en is dus beperkter in dekking dan een schadeverzekering voor inzittendenverzekering. Bent u een werkgever? In dat geval adviseren wij u deze dekking altijd toe te voegen.

Wat dekt een schadeverzekering voor inzittenden?
Mogelijk letselschade kan bestaan uit zaakschade (kleding, brillen, laptop etc), medische kosten, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten en uitvaartkosten. Een ander groot voordeel van deze verzekering is dat, wanneer de schuldvraag niet duidelijk is of de aansprakelijke partij onbekend is gebleven, de verzekering toch uitkeert aan de inzittenden. Ook wordt door de meeste verzekeraars smartengeld uitbetaald. 

Wat dekt een ongevallen voor inzittenden?
Naast een vaste overlijdensdekking keert de verzekeraar een bedrag uit van invaliditeit. De hoogte van dit bedrag hangt af van het percentage van invaliditeit. Let op: de verzekerde bedragen zijn beperkt.

De schadeverzekering voor inzittenden of ongevallenverzekering voor inzittenden kunt u toevoegen aan de dekking van de autopolis bij het afsluiten van uw zakelijke autoverzekering.

Contactgegevens Zakelijke autoverzekering inzittendenverzekering:

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag

Direct naar:
- Zakelijke WA
autoverzekering
- Zakelijke WA + Beperkte casco ( WA-extra ) 
autoverzekering
- Zakelijke WA + Casco ( Allrisk ) 
autoverzekering
- Zakelijke rechtsbijstandverzekering 
autoverzekering
- Zakelijke pechhulpverzekering 
autoverzekering