Taxiverzekering

Goedkope taxiverzekering in 5 minuten geregeld

Bent u op zoek naar een goedkope verzekering voor uw taxi? Wij bieden u de oplossing voor een taxiverzekering. Onze taxiverzekeringen bieden dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Enkel of dubbele bemand.

Taxi verzekeren
U kunt bij ons uw taxi verzekeren. Bereken online de premie of vraag de taxiverzekering telefonisch bij ons aan.

U kunt kiezen uit de volgende taxi dekkingen:
  • WA taxiverzekering
  • WA + Beperkte casco taxiverzekering
  • WA + Casco taxiverzekering
  • Schadeverzekering voor inzittenden voor uzelf en passagiers
  • Rechtsbijstandverzekering voor uw taxi
Taxiverzekering opgezegd of geweigerd?
Veel taxiverzekeringen zijn de laatste tijd opgezegd door hun verzekeraar. Is uw taxiverzekering ook opgezegd? Dan kunnen wij u alsnog goed van dienst zijn. Wij kunnen uw taxi alsnog verzekeren. Neem in dat geval contact met ons op.

Contactgegevens Taxiverzekering

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Markt voor taxiverzekeringen in beweging
Nu binnen de verzekeringsbranche de rendementen op motorrijtuigverzekeringen onder druk staan, scherpt een aantal maatschappijen hun acceptatiebeleid verder aan en worden de bestaande portefeuilles gesaneerd. Dit betekent dat tarieven worden aangepast en dat bepaalde zwaardere risico’s worden opgezegd. Dit zien wij nu met name gebeuren bij de taxiverzekeringen.    

Continuïteit taxiondernemingen in gevaar
Een flink aantal taxiondernemers wordt geconfronteerd met de opzegging van hun verzekering. Nu er nog maar weinig maatschappijen zijn die taxi’s willen verzekeren, hebben deze ondernemers een groot probleem. Immers, zonder goede verzekering komt de continuïteit van hun bedrijf in gevaar. Als het dan niet lukt een nieuwe verzekering af te sluiten, kan dit zelfs leiden tot het beëindigen van de onderneming met alle persoonlijke en maatschappelijke gevolgen van dien.

Vangnetfunctie voor motorrijtuigverzekeringen
De Vereende heeft van oudsher een vangnetfunctie voor motorrijtuigverzekeringen. In deze functie zijn wij ook al jaren actief in de taxi-verzekeringsmarkt. Dit resulteerde in korte tijd in honderden offerteverzoeken. Al deze taxiondernemers hebben wij inmiddels een op maat gemaakte offerte verstrekt. Hoewel de premie voor deze zwaardere risico’s wellicht wat hoger uitvalt dan bij de reguliere maatschappijen bieden wij deze ondernemers toch de mogelijkheid hun taxi’s te verzekeren. Daardoor kunnen zij hun onderneming vaak gewoon voortzetten.

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag